Pawlikowice: +48 12 288 16 60

Tarnów: +48 14 620 16 50

Śląsk: +48 505 277 202

Technolog poleca

A może chleb bez genomu glutenu "D"?

27.04.2018

     PSZENICA PRADAWNA LEKKOSTRAWNA "2AB" BEZ GENOMU GLUTENU "D"   GoodMills Innovation stworzył pszenicę ze "starożytnych...

Czytaj dalej
KREM CHANTILLY

10.04.2018

Krem Chantilly (BAKELS) ma wielorakie zastosowanie.   Może być użyty między innymi do: - wykonania dekoracji: kwiatów, falbanek, koronek,...

Czytaj dalej
Nadzienie DYNIA W POMARAŃCZACH

07.02.2018

NOWY SMAK W OFERCIE! Nadzienie DYNIA W POMARAŃCZACH 12kg Nadzienie, na które składają się pomarańcze i dynia w proporcjach 50 : 50....

Czytaj dalej
Faworki klasyczne

01.02.2018

Sprawdzony przepis na smaczne faworki z użyciem produktów firmy Komplet!   Składniki: KOMPLET Faworki - 1000 g Margaryna - 300 g Jaja...

Czytaj dalej
MASA MAKOWA SELTRE

31.01.2018

Najlepsza, wielokrotnie przetestowana masa makowa idealnie sprawdzi się do przygotowania: - makowców - drożdżowych bułeczek z makiem-...

Czytaj dalej
Tłuszcz cukierniczy z masłem LUX

31.01.2018

Tłuszcz cukierniczy z masłem LUX jest to półprodukt o bardzo szerokim zastosowaniu w branży cukierniczej, piekarniczej, gastronomicznej oraz...

Czytaj dalej

Oddziały i lokalizacja

BMS-G Pawlikowice
Pawlikowice 78
32-020 Wieliczka
tel: +48 12 288 16 60
fax: +48 12 278 66 16

BMS-G Oddział Tarnów
ul. Skrzyszowska 7
33-100 Tarnów
tel. +48 14 620 16 50
tel. +48 14 620 16 01

BMS-G Oddział Śląsk
ul. Dąbrowska 207
42–504 Będzin
tel: +48 505 277 202