Pawlikowice: +48 12 288 16 60

Tarnów: +48 14 620 16 50

Śląsk: +48 505 277 202

Technolog poleca

MIODOWNIK

25.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT MIODOWY (blaszka 40x60 cm) Honey Cake Mix JABEX 3 000 gJaja 540 gOlej 900 gWoda 375 gMiód 300 gSkładniki łączymy...

Czytaj dalej
KAWOWE OPIUM

25.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT MAKOWY (średnica 24 cm) Masa makowa 25% JABEX 1 000 gMargaryna 80% 100 gJaja 200 gMasę makową łączymy z rozpuszczoną...

Czytaj dalej
MARCEPANOWE FALE

24.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT PIERNIKOWY (blaszka 40x60 cm) Piernik Staropolski JABEX 1 500 gJaja 680 gOlej 600 gWoda 300 gSkładniki łączymy ze sobą...

Czytaj dalej
HISZPAŃSKI MACZEK

24.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT JASNY (blaszka 40x60 cm)Golden Sand JABEX 750 gJaja 300 gOlej 300 gWoda 75 gSkładniki łączymy ze sobą mikserem (końcówka...

Czytaj dalej
PISTACJOWY ROMANS

21.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT JASNY (średnica 24 cm)Golden Sand JABEX 750 gJaja 300 gOlej 300 gWoda 75 gSkładniki łączymy ze sobą mikserem (końcówka...

Czytaj dalej
"PIJANA" ŚLIWKA

21.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT CIEMNY (blaszka 40x60 cm)Dark Choco JABEX 2 500 gJaja 870 gOlej 1 125 gWoda 250 gSkładniki łączymy ze sobą mikserem (końcówka...

Czytaj dalej
ŚLIWA Z MAKIEM

20.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT JASNY (blaszka 40x60 cm)Golden Sand JABEX 750 gJaja 300 gOlej 300 gWoda 75 gSkładniki łączymy ze sobą mikserem (końcówka...

Czytaj dalej
TORT ~ PRINCESSA ~

20.09.2018

Wykonanie:   1. BLAT JASNY (średnica 24 cm)Golden Sand JABEX 750 gJaja 300 gOlej 300 gWoda 75 gSkładniki łączymy ze sobą mikserem (końcówka...

Czytaj dalej
A może chleb bez genomu glutenu "D"?

27.04.2018

     PSZENICA PRADAWNA LEKKOSTRAWNA "2AB" BEZ GENOMU GLUTENU "D"   GoodMills Innovation stworzył pszenicę ze "starożytnych...

Czytaj dalej
KREM CHANTILLY

10.04.2018

Krem Chantilly (BAKELS) ma wielorakie zastosowanie.   Może być użyty między innymi do: - wykonania dekoracji: kwiatów, falbanek, koronek,...

Czytaj dalej
Nadzienie DYNIA W POMARAŃCZACH

07.02.2018

NOWY SMAK W OFERCIE! Nadzienie DYNIA W POMARAŃCZACH 12kg Nadzienie, na które składają się pomarańcze i dynia w proporcjach 50 : 50....

Czytaj dalej
Faworki klasyczne

01.02.2018

Sprawdzony przepis na smaczne faworki z użyciem produktów firmy Komplet!   Składniki: KOMPLET Faworki - 1000 g Margaryna - 300 g Jaja...

Czytaj dalej
MASA MAKOWA SELTRE

31.01.2018

Najlepsza, wielokrotnie przetestowana masa makowa idealnie sprawdzi się do przygotowania: - makowców - drożdżowych bułeczek z makiem-...

Czytaj dalej
Tłuszcz cukierniczy o smaku masła ŚWIEŻYNEK

31.01.2018

Tłuszcz świeżynek, to tłuszcz cukierniczy o smaku maślanym. Półprodukt o bardzo szerokim zastosowaniu w branży cukierniczej, piekarniczej,...

Czytaj dalej

Oddziały i lokalizacja

BMS-G Pawlikowice
Pawlikowice 78
32-020 Wieliczka
tel: +48 12 288 16 60
fax: +48 12 278 66 16

BMS-G Oddział Tarnów
ul. Skrzyszowska 7
33-100 Tarnów
tel. +48 14 620 16 50
tel. +48 14 620 16 01

BMS-G Oddział Śląsk
ul. Dąbrowska 207
42–504 Będzin
tel: +48 505 277 202